Scrie-ne acum!

SEARCH ENGINE OPTIMIZATION


Oferim servicii SEO corecte, neinvazive, eficiente

Castigi relevanta online si mult mai multa vizibilitate. Preturi excelente. Incearca!

SEO Cluj / Update: iunie / iulie 2021

Servicii SEO Cluj. Cele mai noi solutii

SOLUTII SEO INDIVIDUALE. Pentru fiecare site aplicam solutii Search Engine Optimization particulare, in functie de specific si de produsele oferite. Nu implementam retete generale. Avantaje: site-ul tau va urca mai repede in rezultatele cautarilor. Google iubeste originalitatea.


WHITE HAT SEO. Propunem si implemenentam doar solutii SEO corecte si neinvazive, ce pleaca de la un excelent management al continutului. Punem in relatie tehnici SEO cu alte solutii de promovare, din sfera marketingului digital.


SOLUTII SEO DE ULTIMA GENERATIE. Practic, site-ul sau va beneficia de cele mai moderne solutii Search Engine Optimization, in conformitate cu evolutia motoarelor de cautare si cu tenditele (de comportament ale) utilizatorilor.


SEO PENTRU MOBIL. Chiar si solutiile Search Engine Optimization pot fi adaptate la smartphone si la felul in care acest device e utilizat. De altfel azi, in 2021, acest aspect nu mai poate fi ignorat.


ACCENT PE GOOGLE. Utilizam ghidul SEO al Google in implementarea optimizarilor noastre. In 2021, Google atrage inca peste 95 la suta din totalul cautarilor. Asadar, daca vrei vizibilitate online, trebuie sa convingi Google ca meriti acest lucru.


SEO LA PRETURI EXTREM DE AVANTAJOASE

CUM LUCRAM? O evaluare a site-ului tau din perspectiva SEO este absolut necesara. Vom putea stabili, in prima etapa, daca e nevoie de intereventii de structura sau doar de unele reglaje. Efectuam o verificare SEO pentru fiecare pagina a site-ului tau.


Costul unei astfel de verificari - operatiune fundamentala, de altfel - pleaca de la numai 20 de euro / pagina. Vei obtine informatii detaliate despre:

  • absolut toate elementele HTML: organizare, titluri, imagini, s.a.
  • link-uri;
  • responsivitatea generala a site-ului;
  • redactarea site-ului;
  • editare.

Este imposibil sa ai un site performant, chiar daca acesta are un aspect spectaculos, in absenta unei corecte organizari, redactari si editari a acestuia.


Textele relevante, corect scrise, si imaginile originale, prelucrate si etichitate in conformitate cu structura site-ului, sunt fundamentale nu doar pentru utilizator, ci si pentru motoarele de cautare.

Costul operatiunilor de corectare a structurii site-ului variaza de la caz la caz si vor fi discutate individual. Insa: de regula, aceste costuri pleaca de la 25 de euro / pagina.

Va fi intocmit un raport SEO pentru fiecare dintre aceste probleme. Acesta va trebui sa ajunga la webmasterul tau, astfel incat acesta sa se poata ocupa de inlaturarea problemelor. Fireste, la cerere putem face noi acest lucru.

CUM FACEM SEO


CRESTEREA RELEVANTEI. Un site corect construit - cu o structura usor de urmat de 'spiderii' motoarelor de cautare - este obligatoriu, dar nu si suficient. Tocmai de aceea propunem solutii SEO care vizeaza cresterea relevantei tale online. 'A fi relevant' inseamna 'a conta'.

SEO MARKETING. Orice site este construit pentru a vinde: un produs, un serviciu, o idee. Implementam solutii SEO menita sa iti apropie potentialii clienti.

SEO WEB DESIGN. Construim orice site - de la A la Z - pe principii SEO: structura corecta, in concordanta cu Google SEO, text relevant, cuvinte cheie alese pe baza de Keyword Research.

Google My Business


Ajungi pe harta afacerilor. Iti construim site suplimentar pe Google.

Intri mai usor in contact cu clientii tai. Primesti comentarii si aprecieri (stele/rating).

Reclama Google. Te promovezi usor. Iti faci cont si te promovezi mai repede si mai bine pe Internet. (PPV&PPC).

WEB DESIGN


SITE-URI WEB PRACTICE. Construim cele mai practice site-uri web: simple, sigure, eficiente. Ca si etext.ro.

WEB DDESIGN, SEO & MORE


AI UN PROIECT?
© Hansen Media / etetxt.ro - 2021

Hansen Media srl

Suntem o companie, infiintata in 2006, ce trateaza cu maxima responsabilitate publicarea de informatii online. Am furnizat continut pentru companii media importante din Romania. Suntem usor de gasit telefonic sau online. Biroul nostru din Cluj-Napoca este situat pe strada Papiu Ilarian nr.4. Contactati-ne prin e-mail pentru a rezerva o intalnire.

Social Links

Servicii

Web Design

Content management

Search Engine Optimization

Intretinere web

Actualizare web

Diverse

BLOG / NOUTATI

In pregatire: Tehnici de marketing cu aplicare imediata


In pregatire: Intamplari inedite din istoria unui mare brand


In pregatire: Care e timpul mediu petrecut pe site?

Contact rapid

0754 029 145

office_cluj [at] etext.ro

str. Papiu Ilarian nr.4, Cluj-Napoca


Orar:

L-V 8.00 - 16.00

GDPR

www.gdpr.eu


© Hansen Media srl / Etext.ro