Home

White-Hat SEO

SERVICII DE OPTIMIZARE A SITE-URILOR PENTRU MOTOARELE DE CAUTARE

- castigi relevanta -

Indiferent cat de grozav e site-ul tau, daca nu e suficient de vizibil online, nu exista. Optimizarea pentru motoarele de cautare si solutiile asociate pot aduce rezultate spectaculoase. Propunem solutii SEO punctuale, astfel incat website-ul tau sa ajunga mai intai in rezultatele cautarilor si, apoi, sa performeze.

Solutii SEO oneste, cu eficienta demonstrata

Propunem doar solutii de tip White-Hat SEO, bazate pe ghidul Google al bunelor practici.

Continutul de calitate, util si centrat pe intentiile de cautare ale utilizatorilor, reprezinta prima etapa in construirea unui sistem SEO functional. Iti scriem textele corect din punct de vedere gramatical si stilistic, redactam si editam profesionist paginile, punand in acord deplin imaginile si descrierile. Anuntam Google ca site-ul tau exista. Le facilitam 'googlebotilor' accesul pe site. Impulsionam operatiunile de sortare si indexare a continutului de catre principalul motor de cautare.

Keyword research

Cuvintele si frazele cheie sunt alese cu ajutorul AI, in functie de cautarile de moment, in spatiul geografic vizat (keyword research). Acestea sunt implementate in textele de pe site, puse in context si transformate in informatie utila. De asemenea, cuvintele si frazele cheie - pana de curand esenta SEO, azi doar o parte a optimizarii - sunt utilizate si in alte constructii de marketing, precum anunturile pe site-urile specializate, postarile pe Social Media, e-mail-uri si altele.

SEO Web Design

Utilizam solutii eficiente SEO inca din faza de constructie a site-ului. Structura site-ului va functiona ca o veritabila harta pentru robotii Google, avantajand indexarea continutului si, implicit, redarea acestuia in rezultate. Optimizam toate elementele html, incepand cu zona meta si continuand cu titlurile, subtitlurile si paragrafele site-ului. De asemenea - imaginile (dimensiuni, alt, denumiri, s.a.). Practic, optimizam pentru cautare toate elementele site-ului.

Digital Marketing & SEO

Punem in relatie solutiile Search Engine Optimization cu alte metode de marketing digital cu functionalitatea dovedita. Construim sisteme de promovare durabila particularizate, imbinand practicile moderne cu cele rutinate. Tintele vor fi cresterea relevantei online a produselor / serviciilor tale, promovarea durabila a acestora si atragerea de clienti noi. Clienti. Nu (doar) vizitatori.

Suna la 0754 029 145 sau contacteaza-ne prin e-mail! Ajungi in contact cu noi in mai putin de 60 de secunde!

CE ESTE SEARCH ENGINE OPTIMIZATION?

definitie SEO

Castigi mai multa vizibilitate online

- SEO pe criterii Google -

Search Engine Optimization (optimizarea pentru motoarele de cautare) este procesul de crestere a calitatii si cantitatii traficului pe un anumit website prin intermediul / cu ajutorul motoarelor de cautare. SEO urmareste obtinerea unor rezultate naturale, organice, diferite de cele provenite din traficul direct sau de cel platit. Etext.ro implementeaza un set important de solutii Search Engine Optimization bazat pe criteriile celui mai important motor de cautare, Google. Suplimentar: efectuam verificari complexe ale site-urilor, din perspectiva SEO, cu ajutorul AI.

Hansen Media srl

Suntem o companie ce trateaza cu maxima responsabilitate publicarea de informatii online. Am furnizat continut pentru companii media importante din Romania. Suntem usor de gasit telefonic sau online. Din pricina pandemiei, am oprit activitatile la biroul nostru din Cluj-Napoca, situat pe strada Papiu Ilarian nr.4.

Social Links

Servicii

Web Design

Content management

Search Engine Optimization

Intretinere web

Actualizare web

Diverse

BLOG / NOUTATI

In pregatire: Tehnici de marketing cu aplicare imediata


In pregatire: Intamplari inedite din istoria unui mare brand


In pregatire: Care e timpul mediu petrecut pe site?

Contact rapid

0754 029 145

office_cluj [at] etext.ro

str. Papiu Ilarian nr.4, Cluj-Napoca


Orar:

L-V 8.00 - 16.00

GDPR

www.gdpr.eu


© Hansen Media srl / Etext.ro