Tel: 0754029145 | E-mail
f g in

Go Green!

"Going green" este un concept tot mai des vehiculat la nivel mondial. In esenta, acesta se refera la insusirea de cunostinte si deprinderi ce pot conduce la atitudini mai prietenoase cu mediul inconjurator.

Poate fi vorba despre simple gesturi sau, mai profund, despre un mod de viata. Protejarea mediului si a resurselor naturale, tratarea cu respect a vietii, reprezinta esenta acestui concept. In ultimele decenii, aceste atitudini sunt tot mai prezente si in Romania, unde se contureaza un veritabil curent socio-cultural bazat pe "verde".

Pimp My Garden s-a implicat si continua sa se implice in popularizarea pe scara cat mai larga a acestor deprinderi de viata.

FitoVit


Compostare


Vermicompost


Turba


Zeolit


Urban Bag


Servicii gradina


Contact


Ultimele evenimente

Gradinita Montessori Cluj-Napoca, str. Vrancea. Rolul compostarii. Educatie prin joaca.


VIDEO. La pus de cartofi cu familia.

VIDEO. Vermicompostarea. O solutie reala.

© Copyright 2021 www.etext.ro

TOATE INFORMATIILE OFERITE SUNT CORECTE LA DATA PUBLICARII. Unele date pot suferi schimbari in timp. Furnizorii pot modifica fara preaviz preturile de vanzare sau pot interveni situatii noi, independente de vointa noastra. Totusi, in ce ne priveste, vom incerca sa fim mereu echidistanti, corecti si sa respectam legislatia in vigoare.

Contact

Pimp My Garden srl. Cluj-Napoca.

Web: www.pmgcompost.ro

E-mail:office@pmgcompost.ro