Tel: 0754029145 | E-mail
f g in
1 / 3
Regenerare
2 / 3
Implicare sociala
3 / 3
Culturi sustenabile

Organic Life. Solutii durabile pentru un mod de viata sustenabil

Consideram ca un mod de viata bazat pe atitudini ecologice e posibil si necesar in Romania. De peste o jumatate de deceniu suntem implicati in actiuni sociale, oferind exemple concrete in special legate de: culturi bio, regenerare, compostare locala. Suntem prezenti ca speakeri la evenimente publice sau organizate de companii. Furnizam, totodata, solutii practice pentru un gradinarit sustenabil, indiferent daca e vorba de spatii largi, agricole, sau de o cultura mica, afla in imediata apropiere a locuintei. Livram produse naturale pentru dezvoltarea/intretinerea culturilor, precum ingrasamaintele organice sau cele rezultate din activitati de compostare.

Pimp My Garden. Implicare sociala, speaking si popularizare a ideilor de ecologie si agricultura sustenabila, in Cluj-Napoca

Pimp My Garden SRL sustine actiuni de popularizare a ideilor de agricultura ecologica, in relatie cu un mod de viata sanatos, apropiat de natura. Oferim, in acest sens, consultanta companiilor, dar si persoanelor fizice. Dar oferim si servicii de speaking, astfel:

1. Speaking si exemple concrete pe diverse teme legate de agroculturi bio, avand ca beneficiari gradinitele si scolile din Cluj-Napoca;

2. Speaking pe tema culturilor sustenabile pe suprafete mici, inclusiv in cadrul micilor gradini locale, particulare. Beneficiari: organizatii diverse, companii, grupuri.

3. Exemple practice de compostare locala. Exemplificare si demonstratii practice, utilizandu-se materialul biologic de la fata locului sau prin instalarea de echipament specific;

4. Diverse.

Servicii de gradinarit pe principii bio in Cluj-Napoca

Pimp My Garden SRL ofera servicii aplicate de gradinarit pe principii ecologice in Cluj-Napoca si in imprejurimi. In acest sens, oferim:

- servicii de amenajare;

- toaletari arbori;

- eliminare surplus vegetal;

- compostare locala.

Pentru serviciile de gradinarit, va rugam sa ne contactati pentru o programare prealabila.

De ce sa lucrezi cu noi?

Pentru ca propunem mereu abordari realiste si corecte. Dorim sa oferim mereu cele mai bune preturi, raportate la context. Tinem cont in permanenta de situatia locala, pastram mereu linia principiilor bazate pe ecologie, culturi bio si sustenabilitate. Nu achitam comisioane unor terti.

ALEGE DUPA PRODUS & SERVICIU

SERVICII DE SPEAKING LA EVENIMENTE

SERVICII DE SPEAKING SCOLI

SPEAKING FIRME & COMPANII

CONSULTANTA GENERALA GRADINARIT ECO

FITOVIT

SERVICII COMPOSTARE LOCALA

AMENAJARE ZONA COMPOSTARE

FURNIZARE VERMICOMPOSTOARE

FURNIZARE COMPOSTOARE CU ENZIME

VERMICOMPOST

SERVICII DE AMENAJARE GRADINI

SERVICII DE TOALETARE GRADINI

RIDICARE MATERIE VEGETALA

LIVRARE INGRASAMINTE CLUJ

ZEOLIT SI TURBA

© Copyright 2021 www.etext.ro

TOATE INFORMATIILE OFERITE SUNT CORECTE LA DATA PUBLICARII. Unele date pot suferi schimbari in timp. Furnizorii pot modifica fara preaviz preturile de vanzare sau pot interveni situatii noi, independente de vointa noastra. Totusi, in ce ne priveste, vom incerca sa fim mereu echidistanti, corecti si sa respectam legislatia in vigoare.

Contact

Pimp My Garden srl. Cluj-Napoca.

Web: www.pmgcompost.ro

E-mail:office@pmgcompost.ro