Scrie-ne acum!

SERVICII DE CONTENT MANAGEMENT


Oferim servicii de redactare, editare si actualizare a site-urilor web

Iti scriem textele pentru site, blog, cont pe Social Media. Corect gramatical, echilibrat, original. Aranjam informatia in pagina pentru obtinerea unui efect maxim

CONTENT MANAGEMENT / Update: iunie / iulie 2021

Servicii Content Management Cluj

FURNIZAM TEXTE ORIGINALE. Iti scriem textele pentru site, blog sau Social Media, astfel incat sa obtii maximum de impact. Furnizam texte cu valoare de stire: actuale, bine scrise, originale. Eviti orice probleme legate de drepturile de autor.


PRIMESTI TEXTE CORECTE GRAMATICAL. Iti furnizam texte fluide, usor de citit si, extrem de important, corecte din punct de vedere gramatical. Fara greseli de ortografie sau/si de exprimare. Texte scurte sau lungi, in functie de subiect, moment, necesitate.


SERVICII DE EDITARE. Beneficiezi de servicii de editare ce includ: texte (gramatica, sintaxa, corectura) si imagini (ajustare dimensiuni si forma).


SERVICII DE REDACTARE. Acestea includ: asezarea in pagina; punerea in relatie corecta a textelor si imaginilor; alegerea subiectelor, a locului in pagina, a fonturilor; diverse.


PRETURI AVANTAJOASE. Textele si imaginile sunt esenta exprimarii tale online. Continutul primeaza. Degeaba ai un site spectaculos, cu o grafica uluitoare, daca e scris prost si ofera informatie inutila. Textele trebuie sa castige utilizatorul, sa-i ofere increderea ca primeste un continut valoros. Preturile pentru serviciile noastre de content management sunt in functie de necesitatile clientului si pleaca de la numai 10 euro pentru o postare ce include texte optimizate SEO.


FURNIZAM TEXTE ORIGINALE SI OPTIMIZATE PENTRU MOTOARELE DE CAUTARE

MAI USOR DE GASIT. Scriem in functie de subiectele tale, pastrand echilibrul atat in sintaxa, cat si in exprimare. Toate textele pe care le furnizam vor fi construite astfel incat sa raspunda cerintelor SEO. Asadar, sa fie mai usor de gasit, sa ajunga la publicul tau tinta.


Ce castigi daca site-ul tau e mereu actualizat?:

  • relevanta: cititorii si motoarele de cautare vor realiza ca oferi o informatie valoroasa;
  • increderea userilor: informatia mereu proaspata aduce si noi vizitatori;
  • noi clienti pentru afacerea ta;

Pentru servicii de redactare, editare, corectura ne puteti contacta cu incredere pe office_cluj@etext.ro

EXPERITIZA

ETEXT.RO - EXPERIENTA RELEVANTA IN FURNIZAREA DE CONTINUT


SERVICII PENTRU MEDIA. Timp de aproape doua decenii am furnizat continut, dar si servicii de editare si redactare pentru nume importante din media.

ONLINE, TV, PRINT. Am scris pentru publicatii online si print precum: Adevarul de Cluj, Monitorul, Clujeanul, reteaua locala Publimedia, Mediafax, Acasa Magazin, Ziarul Fianciar, Prosport, Gazeta Sporturilor, Ziarul Clujeanului, Citynews s.a. Am furnizat continut sau am contribuit la construirea unor emisiuni la PROTV, Antena 1, TVR, s.a.

CERTIFICARI: Facultatea de Litere (Universitatea Babes-Bolyai Cluj-Napoca), Universita degli Studi - Perugia (Italia), Azimut Vision - Ministerul Educatiei Nationale (Web Design), s.a.

CONTENT WRITING

Servicii text punctuale


Oferim servicii text punctuale. Nu e mereu necesar sa achizitionezi un abonament, nici sa platesti pentru servicii care nu iti sunt necesare.

CONTENT WRITING

Servicii text pe baza de abonament


servicii text cluj

Oferim servicii de actualizare permanenta a site-urilor, pe baza de abonament. Toate detaliile, inclusiv preturile, vor fi stabilite in functie de proiect.

© Hansen Media / etetxt.ro - 2021

Hansen Media srl

Suntem o companie, infiintata in 2006, ce trateaza cu maxima responsabilitate publicarea de informatii online. Am furnizat continut pentru companii media importante din Romania. Suntem usor de gasit telefonic sau online. Biroul nostru din Cluj-Napoca este situat pe strada Papiu Ilarian nr.4. Contactati-ne prin e-mail pentru a rezerva o intalnire.

Social Links

Servicii

Web Design

Content management

Search Engine Optimization

Intretinere web

Actualizare web

Diverse

BLOG / NOUTATI

In pregatire: Tehnici de marketing cu aplicare imediata


In pregatire: Intamplari inedite din istoria unui mare brand


In pregatire: Care e timpul mediu petrecut pe site?

Contact rapid

0754 029 145

office_cluj [at] etext.ro

str. Papiu Ilarian nr.4, Cluj-Napoca


Orar:

L-V 8.00 - 16.00

GDPR

www.gdpr.eu

© Hansen Media srl / Etext.ro