Home

SERVICII DE REDACTARE, EDITARE SI CONTENT MANAGEMENT

- Cere o oferta prin e-mail: office_cluj@etext.ro -

O buna organizare a continutului e conditie obligatorie pentru ca un website sa performeze. Oferim servicii de redactare si editare la cel mai bun nivel, astfel incat textele si imaginile sa contureze o structura coerenta, lizibila, utila pentru utilizator. Ai un site, ai produse bune, ce pot performa pe piata? Vino sa punem totul in valoare!

Texte corecte gramatical si stilistic

Furnizam texte corecte din punct de vedere gramatical. Greselile de exprimare, ca si cele de ortografie, penalizeaza nu doar textul in sine, ci si site-ul ce gazduieste exprimarile cu defectiuni. Chiar daca produsele si/sau serviciile prezentate sunt de calitate, un discurs deficitar dinamiteaza increderea utilizatorului. Certificarile noastre includ, intre altele, o diploma de licenta in Litere la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca.

Texte cu valoare de stire

Chiar si un text sec, precum descrierea unui produs, poate fi construit astfel incat sa fie atragator. Propunem abordari fara stridente, fara exagerari, avand ca punct de plecare cunoasterea foarte buna a produsului despre care scriem. Evidentiem aspectele ce tin de unicitate. Dar si pe cele ce subliniaza utilitatea produsului pe piata, respectiv avantajele pe care clientul le va avea achizitionandu-l. Putem transforma in stire orice text. Sustine aceasta afirmatie experienta in media de aproape doua decenii a managerului Etext.ro, cu materiale redactate, editate si publicate in periodice precum: Ziarul Financiar, Mediafax, Pro Sport, Gazeta Sporturilor, reteaua Monitorul s.a. Idem pentru o serie de emisiuni la ProTV, Antena 1, TVR, Transilvania Live.

Redactare si editare profesioniste

E important ca textul si imaginea sa spuna impreuna povestea produsului. O imagine buna, plasata in contextul potrivit - pozitie in pagina, congruenta cu alte elemente - vinde foarte bine. E decisiv ca imaginea sa fie plasata in relatie cu un text credibil, vizibil, cu toate calitatile prezente: titlu bun, descriere coerenta, pret afisat la vedere. Reciproca e valabila. Un produs prost prezentat nu va atrage atentia, iar vanzarile vor fi in suferinta, ca si credibilitatea brandului si cea a vanzatorului in sine. Mai mult: textele ce contin informatii gresite sau, mai rau, copiate din alta parte, conduc adesea la situatii periculoase din punct de vedere legal.

Drepturi de autor

Propunem texte originale, niciodata 'copy/paste'. Furnizam texte unice, cu dimensiuni ce se potrivesc contextului general si particular din pagina. Le optimizam pentru motoarele de cautare, astfel incat produsul promovat sa apara cat mai repede in rezultatele afisate de Google. Imaginile provin din surse deschise, precum Pexels sau Pixabay, ori din productie proprie. Lucrand cu Etext.ro vei avea mereu drepturile de autor asigurate.

Suna la 0754 029 145 sau contacteaza-ne prin e-mail! Ajungi in contact cu noi in mai putin de 60 de secunde si vei rezolva chestiuni care, pana acum, ti s-au parut insurmontabile!

Hansen Media srl

Suntem o companie ce trateaza cu maxima responsabilitate publicarea de informatii online. Am furnizat continut pentru companii media importante din Romania. Din pricina pandemiei, am oprit activitatile la biroul nostru din Cluj-Napoca, situat pe strada Papiu Ilarian nr.4. Dar suntem usor de gasit telefonic sau online.

Social Links

Servicii

Web Design

Content management

Search Engine Optimization

Intretinere web

Actualizare web

Diverse

BLOG / NOUTATI

In pregatire: Tehnici de marketing cu aplicare imediata


In pregatire: Intamplari inedite din istoria unui mare brand


In pregatire: Care e timpul mediu petrecut pe site?

Contact rapid

0754 029 145

office_cluj [at] etext.ro

str. Papiu Ilarian nr.4, Cluj-Napoca


Orar:

L-V 8.00 - 16.00

GDPR

www.gdpr.eu


© Hansen Media srl / Etext.ro